AK Parti Muğla Kadın Kolları Başkanlığı’nca tüm ilçelerde düzenlenen etkinlikle, kadın kolları ilçelerdeki hastaneleri ziyaret ederek sağlık çalışanlarına meyve paketi dağıttı.
Bu kapsamda, AK Parti Yatağan Kadın Kolları Başkanı Duygu Yenioğlu, beraberinde Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin ile Yatağan Devlet Hastanesi’ne gelerek sağlık çalışanlarıyla buluşarak, mesai başında yeni yıla girecek sağlık çalışanlarına meyve paketi dağıttılar.
Kadın Kolları Başkanı Duygu Yenioğlu, yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, İl Başkanımız Kadem Mete ve İlçe Başkanımız Ali Tekin’in de destekleri ile kadın kolları olarak hazırladığımız meyve ve kuru yemişten oluşan hediye paketlerimizi sağlık çalışanlarımıza bir yeni yıl hediyesi olarak takdim etmek istedik. Bu zorlu süreçte cansiperane bir mücadelenin kahramanı olan sağlık personelimizin bu gece hazırladığımız hediye paketlerimizle yanlarında olmak istedik. Onların bu eşsiz mücadelesi elbette unutulmayacaktır. Kendilerine yeni yılda sağlık ve mutluluk diliyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Burak Alper KUŞ