Salih Özen, “Durmak Yok”

Turgut Belediye Başkanı Salih Özen; “Beldemizi güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız hızla sürüyor, şimdi de birçok yola parke taşı döşüyoruz” dedi. Turgut halkından bazı vatandaşlar ise su tahliye çalışmalarının kalburüstü yapıldığı belirterek daha düzenli çalışma yapılmasın istediler.

Salih Özen, “Durmak Yok”
 Göreve geldiklerinden beri Turgut halkına en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, beldede yapılan çalışmalarla ilgili olarak; “Bu güne kadar çok önemli engelleri aştık. Şu anda Yeni Mahalle'deki yolları parke taşı döşüyoruz.

Kış gelmeden bu konuda büyük mesafe alacağız. İhale usulü verdiğimiz bu işinde takipçisi oluyoruz.

Ayrıca Turgut Beldemiz çok eski bir yerleşim birimi, tarihi dokusu olmasına rağmen gerek tarım konusunda gerekse turizm konusunda yeterli çalışmalar yapılmadığı için bu güne kadar mesafe alınamamış. Artık Turgut Beldesi doğal güzelliği Osman Hamdi Bey Konağı ve Lagina'sıyla ülke genelinde ve dünyada marka olma yolunda ilerliyor. Osman Hamdi Bey Konağı'na ziyaretçi sayısı her geçen gün artmaktadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER