Son olarak Aydın’ın Çine ilçesinde Madran Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü görevini yürüten Güzeldiyar, “Yatağan’a geleli az bir zaman olmasına rağmen Yatağan insanının güler yüzlü ve hoş görülü olduğunu gördüm. Bu güzel insanlara Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü olarak en iyi hizmeti sunmak için personelimle birlikte çalışacağım. Kooperatifimiz ortaklarımızın gübre ilaç, yakıt, araç, gereç gibi her türlü ihtiyacını karşılamak için elinden geleni yasalar çerçevesinde yerine getirecektir” diye konuştu.
Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Güzeldiyar görevine başladı
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 161 Sayılı Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Şenol Özsoy’un emekliye ayrılmasının ardından boşalan makama Kayhan Güzeldiyar getirildi.

Yatağan ve Kavaklıdere ilçesinde ortaklarıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 161 Sayılı Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi’nin müdürlüğünü yürüten Şenol Özsoy’un emekliye ayrılmasının ardından, Kooperatifin müdürlüğüne Kayhan Güzeldiyar getirildi.
YORUM EKLE
1
Yatağan’da 50 kişiye girişimcilik kursu
2
10 kazan aşurenin dibi görüldü
3
Yatağanlı iki sporcu, Türkiye şampiyonasında
4
Yatağanspor’da H. Haşmet Işık güven tazeledi
5
CHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu
6
Ödüllerini törenle aldılar
7
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Yatağan’da...
8
17. Yatağan Belediyesi Gençlik, Kültür ve Sanat...
9
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı...
10
Yatağan'da kamyon şoförü ölü bulundu
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER