Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen 9. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda Türkiye dördüncüsü olan Süleyman Bayram, Yatağan Belediye Meclisi tarafından 2,5'luk Ata Altını ile ödüllendirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) tarafından organize edilen 9. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na, ilçemizi temsilen katılan Dere Mahallesi Camii İmam Hatibi Süleyman Bayram, geçtiğimiz aylarda il genelinde ve Ege Bölgesi genelinde düzenlenen yarışmalarda birinci olarak, 24-27 Haziran tarihlerinde Kayseri'de düzenlenen finale katılmaya hak kazandı. Kayseri'de düzenlenen final yarışmasında da başarılı bir sonuç alan Süleyman Bayram, ilçemize dördüncülükle döndü.
Süleyman Bayram daha önceki yarışmalarda İl ve Bölge birincisi olmuştu.
Süleyman Bayram'ın bu başarısından dolayı kendisini kutlamak isteyen Yatağan Belediye Meclisi de, Bayram'ı 2,5'luk Ata Altını ile ödüllendirdi.
Geçtiğimiz Perşembe günü, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Belediye Meclisimiz almış olduğu kararla, ilçemizi, hem il genelinde, hem bölge genelinde hem de Türkiye genelinde dü-zenlenen yarışmalarda başarıyla temsil eden Süleyman Bayram'ı can-ı gönülden kutluyoruz. Kendisi Yatağanımızın gururu olmuştur” şeklinde konuştu.
Türkiye şampiyonasında dördüncü olan Süleyman Bayram, Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde ayrıca yarışmada okuduğu ayeti de okudu.