Yatağan Emniyet Müdürlüğü’nde devir teslim

Yatağan Emniyet Müdürlüğü’nden Fethiye Emniyet Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına atanan Cemil Emre Süel, boşalan makama atanan ilçe eski Emniyet Müdürü Ali Özher’e görevi teslim etti.

Yatağan Emniyet Müdürlüğü’nde devir teslim
 İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher’in, yaklaşık bir yıl önce Birleşmiş Milletler Haiti Barış Koruma Operasyonları Uluslararası Polis Gücü’ndeki görevi katılması nedeniyle boşalan makama getirilen Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel, Fethiye Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı. Boşalan makama ise, Haiti’deki görevini tamamlayan Ali Özher atandı.

Özher, Yatağan’daki görevine başlarken, Süel’in Perşembe(dün) ilişiğini keserek ilçeden ayrılacağı öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Özher, yaklaşık 1 yıldır ailesinden ve vatanından ayrı kaldığını belirterek, “Meslek hayatımla ilgili değişik tecrübeler edindim. Bu dönemde Yatağan’da görev yapan Cemil Emre Süel’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kendisini kutluyorum. Yeni görev yerinde başarılı olmasını diliyorum” dedi.

Makamı Özher’e devreden Süel ise, “Yatağan’da çok güzel günlerim geçti. Güzel arkadaşlıklar edindim. Arkadaşlarımızla birlikte başarılı çalışmalara imza attık. Gitmeden herkesle görüşemeyebilirim, o yüzden herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum. Koordineli çalıştığımız tüm kurum ve kuruluşlar ile Yatağan halkına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaymakamdan Süel’e plaket

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün eski ve yeni müdürleri, daha sonra Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Özkan, Süel ile vedalaşırken, Özher’e ise Yatağan’daki görevine ‘hoş geldin’ dedi.

Süel’e, Yatağan’daki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Özkan, yeni görev yerinde başarılar dileyerek plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner95