Yatağanlılara en iyi hizmeti vereceklerini ifade eden Yatağan SGM Müdür Vekili Yüksel Büyük, yaptığı açıklamada, resmi açılışın ileriki günlerde yapılacağını fakat Yatağanlılara hizmet vermeye başladıklarını, açılış duyurusunu henüz yapmamalarına rağmen vatandaşların merkeze gelerek işlem yaptığını kaydetti.
Vatandaşların bundan önce SGK ile ilgili işlemleri için Muğla merkeze gitmek zorunda kaldığını, bunun da vatandaşlar için hem zaman hem de maddi kayba neden olduğunu belirten Büyük, “Hizmete giren Sosyal Güvenlik Kurumu Merkezimiz sayesinde vatandaşlarımız SGK (SSK, Bağ-Kur) ile ilgili işlemlerini Yatağan’da yaptırabilecekler. Ben ve personelim Yatağanlıların SGK ile ilgili her türlü işlemlerine cevap vermeye çalışacağız” dedi.
Yüksel, yaptığı açıklamada, şöyle konuştu:
“Merkezimizde 4A (SSK), 4B (Bağ-Kur) ile ilgili emeklilik müracaatları, sağlık ödemeleri, işyeri açılışı, iş kazaları, Bağ-Kur tescil işlemleri, genel sağlık sigortası işlemleri, yurt dışı sağlık işlemleri ile diğer SGK işlemleri yapılabilecek. Yatağan Sosyal Güvenlik Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum. Sosyal Güvenlik Kurumuna kayıtlı olan ve kurumumuzla ilgili herhangi bir işlemi olan tüm vatandaşlarımızı merkezimize bekliyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 17:05
Nihayet sonunda