Yatağanspor’dan “buruk” galibiyet: 2-0

Muğla Süper Amatör Ligi’nde kendi sahasında Muğla Üniversitesispor’u ağırlayan Yatağanspor, rakibini 2-0 yenmeyi başardı. Fakat maçın başlarında İlhan’ın düşerek kolunu kırması nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olması takımın morallerini bozdu.

Yatağanspor’dan “buruk” galibiyet: 2-0
 Muğla Süper Amatör Ligi’nin 15. haftasında kendi sahasında Muğla Üniversitesispor’u ağırlayan Yatağanspor, adım adım Bölgesel Amatör Ligi’ne yaklaşma hedefinden şaşmayarak, rakibin rahat bir skorla devirmeyi başardı.

Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda oynanan maçı, Yatağan Spor Kulübü Başkanı Hasan Haşmet Işık, Yatağan Belediye Başkan yardımcıları, Yatağan Gençlik Hizmetleri, Spor Müdürü Kamuran Adalı, Yatağan Spor Kulübü yönetimi ve çok sayıda taraftar izledi.

Antrenör Hüseyin Çolak yönetiminde, maça Levent, Okan, Erhan, İlhan, Hüseyin, Ali, Batuhan, Ahmet, Soner, Yalçın ve Süleyman ilk on biriyle çıkan Yatağanspor, maçın daha 14. dakikasında kendi ceza sahasındaki ikili mücadelede yere düşen İlhan’ın kolunu kırması nedeniyle oyuncu değişikliğine gitmek zorunda kaldı. İlhan’ın yerine oyuna Alaattin dahil oldu.

Yatağanspor, ilk yarının son dakikalarında ataklarını sıklaştırırken 42. dakikada Batuhan’ın attığı golle ilk yarıyı önde kapatan taraf oldu.

Maçın ikinci yarında maça ağırlığını koyan ve muhteşem bir taraftar desteğini arkasına alan Yatağanspor, 71. dakikada Süleyman’ın attığı golle 2-0 öne geçti. Bu gol, maçın da skorunu belirleyen gol oldu.

Maçın 60. dakikasında Yalçın’ın yerine Emrehan, 69. dakikasında ise Ahmet’in yerine Gökhan oyuna girdi.

Öte yandan, sahaya gelen ambulansla hastaneye kaldırılan İlhan’ın başarılı bir operasyonun ardından tedavi altına alındığı, İlhan’ın yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağının tahmin edildiği öğrenildi.

Maçın ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Antrenör Çolak, ilk önce stadı hınca hınç dolduran ve futbolculara muhteşem bir destek veren taraftarlara teşekkür ederek, göreve geldiği günden beri ilk defa böyle bir manzarayla karşılaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

BAL’a çıkmak için futbolcular ve teknik ekibin yoğun bir mesai harcadığını belirten Çolak, “Düzenli olarak antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde yapıyoruz. Bunun neticesinde, Muğla Üniversitesispor maçında olduğu gibi sahadan galip şekilde ayrılan taraf oluyoruz. Fakat, saha zeminin iyi olmaması nedeniyle istediğimiz oyunu sergileyemedik. Eğer zemin futbola daha elverişli bir hale gelirse, istediğimiz pas trafiğini oluşturarak, daha başarılı sonuçlar elde edebiliriz” diye konuştu.

Oynadığı 14 maçtan 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek zirvede yer alan Yatağanspor, ligin 16. haftasında ligin orta sıralarında bulunan Ölüdeniz Belediyespor deplasmanına gidecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner95