Yatağan'ın yeni Orman İşletme Müdürü Hasan Hakan Zeybek, geçtiğimiz Çarşamba akşamı GELİ Sosyal Tesisleri'nde iftar yemeği verdi. İftar yemeği, aynı zamanda da İlçemiz Köy Muhtarları ve Kooperatif Başkanlarıyla tanışma yemeği oldu.
Yemeğe; Muğla Aydın Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Bölge Müdür yardımcısı Abit Baca, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağan Orman İşletme Müdür yardımcısı Doğan Demir, eski Orman Müdürü Mehmet Yılmaz, Memur-Sen İl Başkanı Hasan Demirtaş, diğer sendika temsilcileri, Bölge Åžefleri, Köy Muhtarları ve Kooperatif Başkanları katıldılar.
Yapılan yemek duasının ardından konuşan Yatağan'ın yeni Orman İşletme Müdürü Hasan Hakan Zeybek; “Ben Yatağan Åžeref Köyündenim ve eğitimci bir ailenin çocuğuyum. 27 yıl sonra kendi İlçeme Müdür olarak geldim. Bu akşam birlikte hem iftar yemeği yiyip, hem de tanışacağız. Yemeğe iştirak eden sayın Muğla Aydın Orman Bölge Müdürümüz sayın Ali Yıldırım başta olmak üzere, herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Muğla Aydın Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım; “Bu akşam burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu güzel iftar yemeğini tertip edip, bizleri bir araya getiren Yatağan'ın yeni Orman İşletme Müdürü Hasan Hakan Zeybek'e teşekkür ediyorum. Hasan Hakan Zeybek Yatağanlı bir hemşehriniz, ona yardımcı olunuz ki, güzel hizmetlerimiz devam etsin. Muğla İli, dünyada eşi benzeri bulunmayan topraklarının % 70'i ormanlarla kaplı bir İldir, bu güzelliğin kıymetini bilelim ve güzel hizmetler üretelim” dedi.