Binlerce kilometre uzaklıkta “El Clasico” heyecanı

Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan İspanya Primera Ligi 17’nci hafta maçının heyecanı, Yatağan ilçesinde yaşandı.

Binlerce kilometre uzaklıkta “El Clasico” heyecanı
 Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan İspanya Primera Ligi 17’nci hafta maçı büyük bir heyecana sahne olurken, İspanya’da binlerce kilometre uzaklıktaki Yatağan ilçesinde de bir grup Barcelonalı taraftar Santiago Bernabeu’daki maçın heyecanını televizyon karşısında yaşadı.

Yatağan ilçesinde yaşayan bir grup Barcelona taraftarı, İspanya Primera Ligi’nin 17’nci haftasında Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan maçı izlemek için bir araya geldi.

Televizyon karşısında maçı büyük bir heyecanla izleyen Yatağanlı Barcelonalılar, Barça’nın El Clásico’dan zaferle ayrılması üzerine büyük bir sevinç yaşadılar.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER