© Demeç Gazetesi

AK PARTİ YATAĞAN’DA VEFA İFTARINDA BULUŞTU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yatağan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vefa İftar Programı”, partilileri ve vatandaşları aynı sofrada buluşturdu.

Program, İlçe Başkanı Emre Karaöz’ün başkanlığında ve Sosyal Politikalar Başkanı Emrullah Özen’in koordinasyonunda gerçekleştirildi.
Yatağan’da düzenlenen iftara, AK Parti Muğla İl Başkanı Cengizhan Güngör, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Katılımcılar, iftar boyunca aynı sofrada bir araya gelerek dayanışma ve kardeşlik mesajı verdi. Program, partililer ve vatandaşlar arasında sıcak bir sohbet ortamı ile devam etti.
İl Başkanı Güngör ve İlçe Başkanı Karaöz, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Sosyal Politikalar Başkanlığına, başkan yardımcılarına, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları teşkilatına teşekkür etti. İftar yemeğine ayrıca geçmiş dönem ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katılım sağladı.
Programda, ilçede yürütülen sosyal ve kültürel çalışmalar, partinin hizmet anlayışı ve önümüzdeki dönemde yapılacak projeler üzerine kısa değerlendirmeler de yapıldı. Katılımcılar, iftar organizasyonunun hem birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini hem de partinin ilçedeki faaliyetlerine destek sağladığını dile getirdi.
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu etkinlik, katılımcıların iyi dileklerini paylaşması ve birlik mesajlarının vurgulanmasıyla sona erdi. Program, Yatağan’daki partililer ve vatandaşlar arasında dayanışma ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile oldu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER