© Demeç Gazetesi

Başkan Işık’tan esnafa uyarı!

Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ölçü ve tartı kullanan esnaf için beyanname uyarısında bulundu.

 Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ölçü ve tartı aleti kullanan esnafın damga müddeti geçmiş olanlarının beyanlarını Ölçüler ve Ayar Memurluğu’na bildirilmesi gerektiğini belirterek, uyarıda bulundu.

Işık, konuyla ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:
“Vatandaşlarımızın kullanmakta oldukları mekanik ve ibreli, baskül, kantar ve elektronik tartı aletlerini 2015 yılı ve daha önceki yıllarda beyan ve damga müddeti geçmiş ölçü ve tartı aletlerini 28 Şubat 2017 tarihine kadar belediyemiz açık pazar yerindeki Ölçüler ve Ayar Memurluğuna müracaat ederek beyanda bulunabilirler. Bu tarihten sonra beyan kabul edilmeyecektir. Damgaları da mart ayında başlar 31 aralık da sona erer.

Ölçü ve tartı aleti kullanan vatandaşlarımızın cezalı bir duruma düşmemeleri için beyanlarını vermeleri ve damgalarını yaptırmaları gerekmektedir. Yapılacak olan denetimlerde de  ölçü ve tartı kullanan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları temennimizdir.

Her türlü dilek ve temennileriniz için gerek şahsıma gerekse açık pazar yerindeki sizlere hizmet veren Ölçüler Ve Ayar Memurluğu ile iletişim kurabilirsiniz. Unutmayın ki sizlere hizmet etmek için buradayız.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER