Beton Sahadan Türkiye Şampiyonluğu’na!
GündemZonguldak’da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Çim Hokey Turnuvası Finali’nde Kahramanmaraş Kanuni Ortaokulu’nu penaltılarla yenen Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu Türkiye Şampiyonu oldu.
Finallerdeki grup maçlarının tamamından galip ayrılan Bozüyük Ayser Kazım Eren Ortaokulu, yarı final müsabakasında Antalya Leyla Kahraman Sevim Ertenü Ortaokulu’nu da 2-0’lık skorla yenmeyi başardı ve adını finale yazdırdı.
Ayser-Kazım Eren Ortaokulu, final müsabakasında ise finallerde karşılaştığı ilk takım olan ve 3-1’lik bir skorla yendiği Kahramanmaraş Kanuni Ortaokulu ile karşılaştı.
Kıyasıya geçen mücadelenin normal süresi, 1-1’lik skorla tamamlanınca maç penaltılar gitti. Penaltılar sonucunda Ayser-Kazım Eren Ortaokulu rakibine üstünlük sağlayarak, il birinciliği ve bölge birinciliğini, Türkiye şampiyonluğu ile taçlandırdı.
Okul Müdürü Mehmet Gereme ve Antrenör Mahmut İmren ile yaptığımız telefon görüşmesinde, Bozüyük’ten gelerek karşılaştıkları tüm takımları devirdikleri için çok mutlu olduklarını, Türkiye Şampiyonluğunu ilan öğrencileri ile gurur duyduklarını söylediler.
İlginizi Çekebilir