Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolu Dolu Kutlanacak
GündemHer yıl 1 ile 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın Yatağan’da dolu dolu kutlanacağı bildirildi. Konuya ilişkin yazılı açıklama yayımlayan Yatağan İlçe Müftüsü Şahabettin Yılmaz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın bu seneki temasının “Cami, Kadın ve Aile” olarak belirlendiğini belirtti.
Bu vesileyle ilçemiz merkez, kasaba ve köylerinde görev yapan tüm din görevlilerimizin, din gönüllüsü kardeşlerimin “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı can-ı gönülden tebrik ediyor; vefat edenlere rahmet, berhayat olanlara nice hayırlı hizmetleri afiyet içerisinde birlikte gerçekleştirebilmeyi Rabbimden niyaz ediyorum” deniliyor.
Ayrıca Yatağan Müftülüğü tarafından bu akşam saat 20:00’de GELİ Sosyal Site Toplantı Salonu’nda Prof. Dr. Nevzat Aşık’ın katılımı ile ‘İslam’a Göre Cami, Kadın ve Aile’ konulu konferans düzenleneceği öğrenildi.
Yatağan İlçe Müftüsü Şahabettin Yılmaz da tüm Yatağan halkını düzenlenecek olan konferansa davet etti.
İlginizi Çekebilir