Hırsızlar, Yatağan polisinden kaçamadı
GündemYatağan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suçüstü yakalanan hırsızlık şüphelisi 2 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, evin çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin eşkallerini belirledi.
Haklarında daha önce çok sayıda evden ve işyerinden hırsızlık sabıkası bulunan şüphelilerin Pınar Aycık ve Hanım Aycık olduğunu belirleyen ekipler, şüphelileri Karaoğlanoğlu Caddesi’nde olduğunu saptadı.
Takibe alınan şüphelilerin bir apartman girdiğini fark eden ekipler, bir süre sonra apartmana girerek şüphelilerin bir dairenin girişinde beklediklerini fark etti. Ekipler tarafından yapılan aramada, şüphelilerin üzerinde hırsızlık sırasında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı.
Polisteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir