Öğrenci servisi otomobille çarpıştı: 8 yaralı
GündemYatağan ilçesinde, öğrenci servisiyle otomobilin çarpışması sonucu 7 öğrenci ve otomobil sürücüsü yaralandı.
Kazada, Yatağan’daki ortaöğretim kurumlarında okuyan öğrencileri Bencik Mahallesi’ne götüren servisteki 7 öğrenci ve şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Yaralı otomobil sürücüsü ile Meltem Karadayı(15), Aysu Dalgın(16), Hilal Gökçe(17), Tansu Karadayı(21), Oğuzhan Dalgın(16), Halit Dalgın(17) ve Mutlu Koku(15), olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yatağan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza nedeniyle karayolunda trafik yaklaşık bir saat tali yoldan sağlandı.
Kazayı haber alan Yatağan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, okul müdürleri ve öğretmenler, hastaneye gelerek kaza ve yaralılar hakkında bilgi aldılar.
İlginizi Çekebilir