ADM’den gazetemize ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADM’den gazetemize ziyaret
Abone ol
ADM Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Birimi, Yatağan Demeç Gazetesi’ni ziyaret etti.
 ADM Elektrik Dağıtım Kalite ve Kurumsal İletişim Müdürü Fatma İyilikçi, Kurumsal İletişim Uzmanı Yasemin Kaygısız ile Basın ve Medya Uzman Yardımcısı Burhanettin Öztekin, Yatağan Demeç Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazete İmtiyaz Sahibi Ferit Topaloğlu ve Muhabiri Burak Alper Kuş tarafından karşılanan ADM Elektrik Dağıtım heyeti, kurumları hakkında bilgilendirme yaptı.

Kurumlarının bölgedeki faaliyetleri hakkında bilgiler veren ADM heyeti, kurumları hakkındaki şikayetleri ve talepleri de dinledi.

Burak Alper Kuş’un, bölgede sık sık yaşanan elektrik arızalarına dikkati çekerek ADM’nin bir an önce buna çözüm bulması gerektiğine vurgu yaparken, ADM heyeti Yatağan’da geniş kapsamlı bir altyapı çalışması yürüttüklerini ve bu çalışmanın sona ermesiyle elektrik arızalarının en aza ineceğini söylediler.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çilenin bitişine son 4 ayÖnceki Haber

Çilenin bitişine son 4 ay

Yeni müdürden Yatağan çıkarmasıSonraki Haber

Yeni müdürden Yatağan çıkarması

Yorum Yazın