Adnan Kın, yeniden göreve seçildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adnan Kın, yeniden göreve seçildi
Abone ol
Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi olağan genel kurulu Yatağan Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda, divan başkanlığını Varol Çakmak, başkan yardımcılığını Bahattin Taş, katip üyelikleri Engin Özaydın ve Ali Bodur yaptı.

Genel kurula, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Kayhan Güzeldiyar, Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Birliğinden Engin Özaydın, diğer il ve ilçelerin kooperatif başkanları, üyeler katıldı.

İki Dönemdir Yatağan Tarım Kredi Kooperatifi Başkanlığını yürüten Adnan Kın, yaptığı açıklamada, “Kooperatifimizin merkez ve çevresinden 740 üyesi bulunmakta olup çiftçilerimize, nakit, gübre, ilaç, zirai alet edevat, tohum, ekipman gibi birçok dalda yasaların verdiği yetki çerçevesinde hizmet vermekteyiz. Genel Kurulumuzun Yatağan’a ve herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tek liste yapılan seçimde, Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Adnan Kın, Nejlet Yeter, Şevket Kocabıyık, Mehmet Kiraz, Gürsel Dağlı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akalp, dördüncü kez il temsilcisi seçildiÖnceki Haber

Akalp, dördüncü kez il temsilcisi seçild...

Yaban domuzu sürek avlarının bilançosu: 207Sonraki Haber

Yaban domuzu sürek avlarının bilançosu:...

Yorum Yazın