Ankara’da Sürpriz Karşılaşma

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara’da Sürpriz Karşılaşma
Abone ol
Babasının görevi nedeniyle bir dönem Yatağan’da yaşayan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Ankara ziyareti sırasında karşılaştığı Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ile görüşerek Yatağan hakkında bilgiler aldı.
 1990’lı yıllarda babası Mustafa Salıcı’nın Yatağan’da Tapu Sicil Şefi olarak görev yapması nedeniyle 2 yıla yakın süre ilçemiz Yeni Mahalle 185. Sokak’taki evde ikamet eden Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, seçim süreciyle ilgili çalışmalar kapsamında Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında karşılaştığı Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık ile bir süre sohbet ederek Yatağan hakkında konuştular.

Oğuz Kaan Salıcı’nın babası Mustafa Salıcı, annesi Gönül Salıcı ve kız kardeşi Şule Salıcı ile birlikte 2 yıla yakın Yatağan’da ikamet ederken Oğuz Kaan Salıcı’nın CHP içerisindeki etkinliğinin de bu yıllarda arttığı öğrenildi.

Bu karşılaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, “İstanbul İl Başkanımız ile Genel Merkez’de karşılaştık. Kendisi bizleri karşısında görünce bir hemşerisi gibi sıcak tavırlar sergiledi ve bu tavırları bizi çok mutlu etti. Kendisi Yatağan halkına selamlar ileterek, Yatağan’ın kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Direniş Çadırı’na sürpriz ziyaretçiÖnceki Haber

Direniş Çadırı’na sürpriz ziyaretçi

Cengiz Akyıldız Dualarla AnıldıSonraki Haber

Cengiz Akyıldız Dualarla Anıldı

Yorum Yazın