
Yatağan’daki Atatürk İlkokulu tarafından düzenlenen kermes etkinliği, öğrenci, öğretmen ve velilerin yoğun katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirildi.
Okul bahçesinde kurulan stantlarda, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Samimi bir atmosferde geçen etkinlikte, öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan kermes büyük ilgi gördü.
Kermes etkinliğine Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ile Belediye Başkan Yardımcısı Erol Can da katıldı. Etkinlik alanını gezerek stantları tek tek ziyaret eden Başkan Günay, organizasyonda emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür etti. Günay, bu tür etkinliklerin çocukların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimi açısından önemli olduğunu ifade etti.
Etkinlik boyunca öğrencilerle ve velilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mesut Günay ve Başkan Yardımcısı Erol Can, eğitim kurumlarına yönelik desteklerin sürdürüleceğini belirtti.
Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen kermes, öğrencilerin kaynaşmasına ve okul-aile iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlarken, etkinlik sonunda katılımcılar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak:Sakin KOŞAR






























Yorum Yazın