Başkan Günay'dan Termik Santral İşçilerinin Toplu İşten Çıkartılması Hakkında Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Günay'dan Termik Santral İşçilerinin Toplu İşten Çıkartılması Hakkında Açıklama
Abone ol
Yatağan Termik A.Ş. bünyesinde çalışmakta olan işçilerin toplu şekilde işten çıkartılacağına dair haberler üzerine Yatağan Belediye Başkanı, bir açıklama yaparak duruma ilişkin üzüntüsünü ve desteğini dile getirdi.

Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yatağan Termik A.Ş. bünyesinde çalışmakta olan işçilerimizin toplu bir şekilde işten çıkartılacağı haberlerini üzülerek takip etmekteyiz. Öncelikle her zaman vurguladığım üzere, Yatağan Belediye Başkanı olarak tavrım emek ve emekçiden yanadır. Emekçi arkadaşlarımızın yaşaması muhtemel her türlü mağduriyeti engellemek için onların yanında olacağımın bilinmesini isterim."

Başkan Günay, özelleştirme sürecinden itibaren işçilerle omuz omuza mücadele ettiklerini belirterek, "Özelleştirme sürecinden itibaren özelleştirme politikasına karşı omuz omuza mücadele ettiğimiz işçi arkadaşlarımızla bugün de omuz omuzayız, beraberiz. Özellikle işten çıkartılacak işçilerimizin isim listelerinin dolaştığı ve bu listelerin siyasi hesaplarla hazırlandığı iddialarını da endişeyle takip ediyoruz," dedi.

Bu süreçte yaşanan ve yaşanacak olan her türlü gelişmenin takipçisi olacaklarını ve işçilerin yanında mücadeleye hazır olduklarını belirten Başkan, açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: "Bu süreçte yaşanan ve yaşanacak olan her türlü gelişmenin takipçisi ve her zaman işçimizin yanında mücadeleye hazır olduğumuzu bilinmesini isterim. Kamuoyuna saygıyla bildiriyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kavaklıdere’de Çam Fıstığı Paneli DüzenlendiÖnceki Haber

Kavaklıdere’de Çam Fıstığı Paneli Düzenl...

Asfad Spor Kulübü Hırvatistan Kraljevic Festivali'ne Katılmak Üzere Yola ÇıktıSonraki Haber

Asfad Spor Kulübü Hırvatistan Kraljevic...

Haber Yorumları

  • Giray17-07-2024 12:20

    Önce emeklileri göndersinler gençleri işsiz birakmasinlar

Yorum Yazın