Bin sedir ağacı toprakla buluşturuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bin sedir ağacı toprakla buluşturuldu
Abone ol
Yatağan ilçesinde, Yatağan Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) işbirliği ile fidan dikimi yapıldı.
Madenler Mahallesi’deki alana, sponsorlar tarafından sağlanan fidanlar, öğrencilerin de katıldığı törenle dikildi.

Törene, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ÇEVKOR Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokaştepe, çevreci firma temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Başkan Işık, ormanın önemine vurgu yaparak ilçenin daha da ağaçlandırılması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

ÇEVKOR Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokaştepe ise, ÇEVKOR olarak 27 ilde orman oluşturduklarını söyledi.

Nisan ve mayıs aylarında 38 bin ağaç dikmeyi hedeflediklerini belirten Tokaştepe, “Yatağan Belediyesi ve sponsor firmalar işbirliğiyle bugün bin sedir ağacını toprakla buluşturuyoruz. Etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, etkinliğe destek verenlere teşekkür plaketi verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni yönetim çalışmalarını sürdürüyorÖnceki Haber

Yeni yönetim çalışmalarını sürdürüyor

Kavaklıdere’ye bağlanmak için 232 imza topladılarSonraki Haber

Kavaklıdere’ye bağlanmak için 232 imza t...

Yorum Yazın