“BÜYÜKŞEHİR OLUNCA GELEN PARA %95 ARTACAK”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“BÜYÜKŞEHİR OLUNCA GELEN PARA %95 ARTACAK”
Abone ol
AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Yatağan'a gelerek büyükşehir olmanın faydalarını anlattı. Öztürk, “Büyükşehir olunca Muğla'ya gelen para %95, ilçelere gelen para da iki kat artacak, köyler 5 yıl vergi ödemeyecek ve imar kolaylığı gelecek” diyerek Büyükşehir olmanın avantajlarını anlattı.
 Geçtiğimiz çarşamba akşamı AK Parti Yatağan İlçe binasına beraberinde partiye yeni katılan Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Kayacık ile birlikte gelen AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, büyükşehir olmanın avantajlarını partililere anlattı ve “dinlediklerinizi gidip köylerde anlatacaksınız” dedi.

Toplantıya, AK Parti Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz, AK Partili Muğla İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şahbaz, Bozarmut Belediye Başkanı Dursun Karşıalan, Turgut Belediye Başkanı Salih Özen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük, Yatağan Belediye Meclis Üyesi İsmail Göktepe ve partililer katıldılar. İlk olarak Yusuf Kayacık'a partiye katılımından dolayı teşekkür eden Nihat Öztürk, yaptığı konuşmada; “Büyükşehir yasası geçti. AK Parti olarak 10 yıldır halkımıza hizmet ediyoruz. Yaptıklarımızın doğru mu, yanlış mı olduğu ise sandıktan çıkan sonuçla belli oluyor. Buna da millet karar verecek. Hiçbir zaman popülist (halk yardakçısı) politika izlemedik. Halkımıza hep doğruları söyledik. Evet, belde belediyeleri kapanacak. Bu toplam 13 ilde uygulanacak. Büyükşehir olunca Muğla'ya gelen para %95, ilçelere gelen para da iki kat artacak, köyler 5 yıl vergi ödemeyecek ve imar kolaylığı gelecek. Özel idare kapanmayacak, büyükşehire bağlanacak. Köyler asla mağdur edilmeyecek. Köylerde su fiyatları ucuzlayacak. Bugün büyükşehire karşı çıkanlar üç yıl sonra bunun çok güzel olduğunu, görüp pişman olacaklar. Ancak Muğla ve Yatağan'da seçim alma zamanımız geldi.  Muğla'da ve Yatağan'da seçimleri kazanacağız. Allah göstermesin yanlış ellere geçerse sıkıntı olabilir. CHP'li belediyeler halka hizmet etmiyor. Arabayla giderken CHP'li belediye olan yere varınca belli oluyor, çünkü yollar hep bozuk. Bazı CHP'li belediye başkanları bir taraftan karşı çıkıyor, bir taraftan da 'çok iyi olur' diye demeç veriyorlar, bu doğru değil, ya karşı çık ya da destek ver” şeklinde konuştu.

Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Yusuf Kayacık'ın da burada yaptığı açıklama pazartesi sayımızda yer alacak. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEMEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ 26 KASIM’DAÖnceki Haber

TEMEL GIDA HİJYEN EĞİTİMİ 26 KASIM’DA

POLİSE ÇARPIP KAÇTISonraki Haber

POLİSE ÇARPIP KAÇTI

Yorum Yazın