Düşler Bahçesi, yeni işletmecisiyle hizmete devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düşler Bahçesi, yeni işletmecisiyle hizmete devam ediyor
Abone ol
Yatağan ilçesinde faaliyet gösteren Özel Düşler Bahçesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi, işletmeci değişikliğinin ardından kalitesini artırarak hizmetine devam ediyor.

Atatürk Mahallesi Hacıyakası mevkisinde faaliyetini sürdüren Özel Düşler Bahçesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin işletmeciliğini, İpek Kaya devraldı.

Mevcut personel kadrosunu koruyarak eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Özel Düşler Bahçesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin yeni işletmecisi Kaya, yaptığı açıklamada, “Burayı devralarak Yatağanlı miniklere en iyi hizmeti vermeyi amaçladım. Kontenjanlarımız sınırlı olmakla birlikte, 25-66 aylık miniklerimizin kayıtları hala sürüyor. Kreşimiz 6 Eylül’de minikleri kabul etmeye başlayacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Haber var” diyerek çağırıp, doğum gününü kutladıÖnceki Haber

“Haber var” diyerek çağırıp, doğum günün...

Aşureler bu kez de Yatağan Belediye tarafından pişirildiSonraki Haber

Aşureler bu kez de Yatağan Belediye tara...

Yorum Yazın