
EMNİYET MÜDÜRÜ'NE MHP ZİYARETİ
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Servet Göka,beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, dün yeni Emniyet MüdürüOğuz Kaan Akçal'ı makamında ziyaret ederek, bir süre sohbet ettiler.
MHP İlçe Başkanı Servet Göka; “Sayın Müdürüm İlçemize hoşgeldiniz. Size yeni görevinizde başarılar diliyorum. Emniyetimiz, can ve malgüvenliğimiz en ön sırada gelmektedir, bu nedenle bizler de elimizdengeldiğince güvenlik güçlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Emniyet Müdürü Oğuz Kaan Akçal; “Bu nazik ziyaretiniz içinçok teşekkür ediyorum. Yatağan'a gelelikısa süre oldu, ancak gördüğüm kadarıyla insanları çok sıcakkanlı, güler yüzlüve bizlere yardımcı oluyorlar. Son yıllarda vatandaşlarımız daha duyarlı davranıyorlar.Bu sayede suçlar da azalıyor. Burada sizlerin katkıları ve iş birliği içindedaha güzel çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim için en önemli unsurdur”dedi.






























Yorum Yazın