
ERCÖMERT BERBEROÄžLU BAÅžKANLIÄžI BIRAKIYOR
Yatağan Avcılar ve Balıkçılar Derneği Başkanı ErcömertBerberoğlu, Cumartesi günü yapılacak genel kurulda aday olmayacağını,Başkanlığa bırakacağını belirtti.
1990'lı yıllardan sonra kurulan, halen aktif olarak devameden şu anki adıyla “Yatağan Avcılar- Atıcılar ve Amatör balıkçılar Spor KulübüDerneği” Başkanlığını da uzun zaman yapan Ercömert Berberoğlu, bu dernektenistifa edip, bir grup avcıyla Yatağan Avcılar ve Balıkçılar Derneği'nikurmuştu.
Ercömert Berberoğlu yaptığı açıklamada; “Çok uzun yıllardıravcılıkla ilgili derneklerde aktif görevlerde bulundum. Cumartesi günü Galeriaİş Hanı'nda bulunan Dernek binamızda yapılacak genel kurulda aday olmayacağım.Kendi işlerimin de yoğunluğunu göz önüne alarak, artık görevi daha iyiyapacaklarına inandığım arkadaşlarıma devredeceğim” dedi.






























Yorum Yazın