Genel seçime doğru…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genel seçime doğru…
Abone ol
MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Ramazan Kıvrak, partisinin Yatağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
 Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) aday adaylığı sürecinde müracaatını yapan isimlerden Toros Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Fethiye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak,  Yatağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek görüşmelerde bulunurken, samimi konuşmaları ve hareketleriyle sempati topladı.

Kıvrak ve beraberinde gelen Dalaman İlçe Başkanı Talat Topçuoğlu, Yatağan İlçe Başkanı Serkan Uzun, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri tarafından karşılandı.

Yörük Obaları TV programı ile ünlenen Kıvrak, Fethiye İlçe Başkanlığı önünde adaylık açıklamasında yaptığı bozkurt işaretinin rockçı işaretine benzemesi nedeniyle Türkiye gündemine oturduğunun hatırlatılması üzerine Kıvrak, “Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Azerbaycan eski Cumhurbaşkanı Ebulfez Elçibey de bozkurt işaretini benim yaptığım gibi yapıyordu. Önemli olan şekilde değil, özde milliyetçi olmaktır” şeklinde konuştu.

Kıvrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bozkurt, özgürlüğün ve bağımsızlığın sembolüdür. Bozkurt, esaret altında yaşayamaz. 7 Haziran seçimleri, milletimizi için önemli bir dönüm noktasıdır. Allah’ın izni ile Türk milliyetçiliği, ayaklar altında alındığı esaret döneminden, genel seçimlerde MHP ile kurtulacaktır” ifadelerinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. yılıÖnceki Haber

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...

Ligin bitimine 4 hafta kala, destek çağrısıSonraki Haber

Ligin bitimine 4 hafta kala, destek çağr...

Yorum Yazın