Gıda Maddesi Üreten Ve Satanlar Denetlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gıda Maddesi Üreten Ve Satanlar Denetlendi
Abone ol
Yatağan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri yaptığı rutin denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerle gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine, 30 Kasım tarihine kadar evrakları ile birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri konusunda da hatırlatma yapılıyor.
  

Yatağan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Yatağan merkez, belde ve köylerinde fırın, zeytinyağı sıkma tesisleri ve yufka imalatı gibi üretime tabi işyerleri ile bakkal ve lokanta benzeri tüketime tabi işyeri sahiplerinin en geç 30 Kasım tarihine kadar, İşyeri Açma Belgesi, Vergi Levhası ve Kimlik Fotokopileri ile birlikte müdürlüğe müracaat etmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

 

Gerekli müracaatı yapmayan işyerleri hakkında 5 Bin TL'den başlayan para cezaları uygulanacağının altını çizen yetkililer, esnafların mağdur duruma düşmemelerini istediler. Öte yandan yapılan denetim ve kontrollerde eksiklikleri görülen esnaflar uyarılırken, denetimlere sıklıkla devam edileceği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
500 kilo kaçak tütüne el konulduÖnceki Haber

500 kilo kaçak tütüne el konuldu

PAMUKOĞLU, “PARTİMİZE YOĞUN KATILIM VAR”Sonraki Haber

PAMUKOĞLU, “PARTİMİZE YOĞUN KATILIM VAR”

Yorum Yazın