Halil Arslan’dan sanayi sitesi çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halil Arslan’dan sanayi sitesi çıkarması
Abone ol
CHP Yatağan Belediye Başkan Adayı Halil Arslan, Yatağan Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Arslan, “Esnaflarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yatağan Belediye Başkan Adayı Halil Arslan, beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, CHP’liler ve İYİ Partililerden oluşan bir heyetle Yatağan Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Burada faaliyetlerini sürdüren esnafların tamamıyla bir araya gelen Arslan, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not aldı.

Arslan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Sanayi sitemiz ilçemizin can damarlarından biridir. Buradan evine ekmek götüren esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Her biri bizim için çok önemli olan tavsiyeler aldık. Esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz ve 1 Nisan itibarıyla çalışmalarımız o sorunlar doğrultusunda başlayacaktır. Bundan sonra esnaflarımızın daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yatağan esnafıyla, çiftçisiyle, işçisiyle ve memuruyla daha güzel bir şehir olacak” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kutsi, Sevgililer günü etkinliğinde Yatağanlılarla buluştuÖnceki Haber

Kutsi, Sevgililer günü etkinliğinde Yata...

Asım’ın nesli Akif’i dinlediSonraki Haber

Asım’ın nesli Akif’i dinledi

Yorum Yazın