
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik İlk Okulu öğrencisi Umutcan Topuz, engelli vatandaşlara katkı amaçlı topladığı 1500 adet mavi kapağı Belediye Başkanı H. Haşmet Işık'a teslim etti.,
Engelli vatandaşlara katkı yapmak bir insanlık görevidir diyen, 23 Nisan ulusal Egemenlik İlk Okulu öğrencisi Umutcan Topuz, engelli vatandaşlara katkı amaçlı topladığı 1500 adet mavi kapağı Belediye Başkanı H. Haşmet Işık'a teslim etti.
Umut Can’a, bu duyarlılığından dolayı teşekkür eden Başkan Işık; “Bugüne kadar 10 binlerce mavi kapak, duyarlı vatandaşlarımız tarafından Belediyemize getirildi. Bunları en iyi şekilde değerlendirerek, engelli vatandaşlarımıza katkı yapmak istiyoruz.
Biz Yatağan Belediyesi olarak, Belediye Meclisi kararı ile bugüne kadar zaten birçok engelli vatandaşımıza araç temin ettik. Ancak Umut Can’a küçük yaşta bu duyarlılığından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.






























Yorum Yazın