İŞ YAPTI, KOSGEB’TEN 100 BİNİ KAPTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞ YAPTI, KOSGEB’TEN 100 BİNİ KAPTI
Abone ol
İzmir’den gelerek hastane yanında bulunan Dr. Şevket Yanar Parkı'ndaki ATA Unlu Mamulleri Kafeteryası'nı işleten kadın girişimci Aslı Uysal’ın KOSGEB’e yaptığı 100 bin liralık kredi müracaatının onaylandığı öğrenildi.
 Hastane yanında hizmet veren ATA Unlu Mamulleri Kafeteryası'nı işleten kadın girişimci Aslı Uysal’ın KOSGEB’e yaptığı 100 bin liralık kredi müracaatının onaylandığı öğrenildi.

Ata Unlu Mamulleri işletmecisi Aslı Uysal;  “İşletmemiz Yatağan'da her geçen gün biraz daha tanınıyor. Burada her türlü unlu mamulleri üretiyor, halkımıza kaliteli hizmet sunuyoruz. Bu mekânın çok güzel bir mimarisi var, bundan sonra açılış organizasyonları da düzenleyeceğiz. Öte yandan küçük ve orta ölçekli işletmelere kredi sağlayan KOSGEB’de 100 bin liralık kredi talebimizi onayladı” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKULLARDA AŞILAR TAMAMÖnceki Haber

OKULLARDA AŞILAR TAMAM

GİRGİN, “ÖZELLEŞTİRME SUÇ ÖRGÜTÜDÜR”Sonraki Haber

GİRGİN, “ÖZELLEŞTİRME SUÇ ÖRGÜTÜDÜR”

Yorum Yazın