
Meral Akşener’in genel başkanlığında kurulan İYİ Parti’nin Yatağan Başkanlığı’na Avukat Oktay Yönter’in atandığı bildirildi.
Konuyla ilgili muhabirimize açıklama yapan Yönter, aslen Kavaklıdere’nin Kurucuova Mahallesi’nden olduğunu ve 2009 yılından bu yana Yatağan’da avukatlık yaptığını söyledi.
Demokrat Parti’de il ve ilçe yönetim kurulu üyeliklerinin yanı sıra 2011 yılında milletvekili adaylığının olduğunu hatırlatan Yönter, ilçede kurulacak olan İYİ Parti teşkilatının yönetimiyle ilgili çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
Türkiye’nin geleceği için kurulan İYİ Parti’nin İlçe Başkanlığına atanmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Yönter, “Partimizin kapısı herkese açık. Bu ülkenin geleceğini düşünen ve değerlerini benimseyen herkes partimize gelerek kaydını olabilir. Önümüzdeki günlerde belirleyeceğimiz yeni yönetimimizle faaliyetlerimizi yürüteceğiz” dedi.






























Yorum Yazın