Jandarmadan saksıda kenevir yetiştirene operasyon

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jandarmadan saksıda kenevir yetiştirene operasyon
Abone ol
Yatağan ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, çiçek saksısı içerisine dikilmiş 10 kök ve tarlaya dikilmiş 5 kök Hint keneviri ele geçirildi.
 Yatağan Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçeye bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde yaşayan M.G. isimli şahsın Hint keneviri yetiştirdiği bilgisine ulaştı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şahsın evinde ve Kocaarmut mevkisindeki tarlasında arama gerçekleştirdi.

Muğla Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Yatağan Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyona, narkotik köpeği Çimen de eşlik etti.

Ekipler tarafından yapılan aramada, tarla duvarları ve tarladaki kulübenin etrafındaki çiçek saksılarının içerisine gizlenmiş vaziyette 10 kök ve tarlaya dikili 5 kök Hint keneviri ele geçirdi.

Toplam 460 gram ağırlığındaki Hint kenevirini yetiştiren M.G’yi gözaltına alan ekipler, jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliyi adliyeye sevk etti.

Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halı saha turnuvasının şampiyonu Bozarmut olduÖnceki Haber

Halı saha turnuvasının şampiyonu Bozarmu...

Jandarma mahalle muhtarlarını uyardıSonraki Haber

Jandarma mahalle muhtarlarını uyardı

Yorum Yazın