Kılıçdaroğlu’nu özür dilemeye davet ettiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıçdaroğlu’nu özür dilemeye davet ettiler
Abone ol
AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün de aralarında bulunduğu Ege Bölgesi illerinin bazı milletvekilleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek özür dilemesini istedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün de aralarında bulunduğu Ege illerinden 21 milletvekili, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemesini istedi.

Afyonkarahisar, İzmir ve Uşak'tan ikişer, Aydın, Denizli ve Kütahya'dan üçer, Manisa'dan dört ve Muğla'dan Nihat Öztürk’ün aralarında olduğu toplam 21 AK Partili milletvekilinin imzaladığı ortak metinde, Kılıçdaroğlu'nun Ramazanoğlu'na karşı kullandığı ifadelere tepki gösterildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bizler, Ege Bölgesi'nden seçilmiş milletvekilleri olarak ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, 5 Nisan 2016 tarihli grup toplantısında, Denizli milletvekilimiz ve Aile Sosyal ve Politikalar Bakanımız Sema Ramazanoğlu'na karşı kullandığı ifadelerden dolayı kınıyor ve özür dilemeye davet ediyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinler Mahallesi’nde, sosyal tesis açılışı yapıldıÖnceki Haber

Şahinler Mahallesi’nde, sosyal tesis açı...

Türk Eğitim-Sen’den voleybol turnuvasıSonraki Haber

Türk Eğitim-Sen’den voleybol turnuvası

Yorum Yazın