Kuru, “Biçerdöverler başıboş kalmayacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuru, “Biçerdöverler başıboş kalmayacak”
Abone ol
Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, hasat zamanı yaklaşırken tüm muhtarlar ve İlçe Tarım Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi Neşe Avcıoğlu’nun katılımıyla bir toplantı yaptı.

Ziraat Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıya Muhtarlar Derneği Başkanı Kemalettin Uslu ve diğer muhtarlar hazır bulundu.

Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hasat zamanı çok yaklaştı. Amacımız çiftçilerimizin, en az mahsul kaybı ve en uygun fiyatla bu sezonu geçirmeleridir. Bazı biçerdöverler, farklı fiyat talep ediyor, bir köyde 10 dönüm yere ayrı 3 dönüm yere ayrı fiyat talep ediyor. Ve yahut biraz mesafeli yere ayrı fiyat istiyor. Bu konular hem tarafımızdan hem de İlçe Tarım Müdürlüğümüzce sıkı takibe alınacak. Ayrıca gelen biçerdöverlerin, belgeleri ve ikmal durumları da incelenecek. Toplantımız çok verimli geçti. Çiftçilerimizin bol ürün almalarını temenni ediyorum. Bu konuda gereken ilgiyi gösteren İlçe Tarım Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deveciler ve deve güreşi severler de dernek kurduÖnceki Haber

Deveciler ve deve güreşi severler de der...

İşçi vekil Girgin’den çocuk işçi ölümleri için meclis araştırmasıSonraki Haber

İşçi vekil Girgin’den çocuk işçi ölümler...

Yorum Yazın