Menteşe Kaymakamından MGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Menteşe Kaymakamından MGC’ye ziyaret
Abone ol
Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
 Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Süleyman Akbulut ve cemiyet üyeleri tarafından karşılanan Yıldız, Menteşe’de hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız, Muğla’nın kaderini değiştirebilecek bir termal kaynakla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, Menteşe’nin iki ayrı noktasında çok yüksek sıcaklıkta su kaynağına ulaştıklarını söyledi. Özel sektörün teşvik edilmesiyle çıkartılabilecek kaynağın, özellikle seracılık ve konutları ısıtabilmek için kullanılabileceğini ileri sürdü.

Menteşe’nin üzerindeki ölü toprağı atarak kalkınması ve bölgenin en önemli merkezlerinden biri haline gelmesi için mesai harcadıklarını aktaran Yıldız, basının bu çalışmalardaki önemi ve katkısına da değinerek, gazeteciler adına MGC Başkanı Akbulut’u tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akbulut ise, Menteşe ve Muğla’nın diğer tüm ilçeleri için üzerlerine düşeni, bir görev bilinciyle yerine getirmekten çekinmediklerini söyledi. Muğla basının, Muğla ve Muğlalının menfaatine göre hareket ettiğini kaydeden Akbulut, göreve başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen başarılı çalışmaları imza atan ve projeleriyle ses getiren Kaymakam Yıldız’a teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Temmuz’un fotoğrafları sergilendiÖnceki Haber

15 Temmuz’un fotoğrafları sergilendi

Darbe girişiminin birinci yılında Muğla raporuSonraki Haber

Darbe girişiminin birinci yılında Muğla...

Yorum Yazın