
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, geçtiğimiz çarşamba günü öğleden sonra beraberinde MHP Yatağan İlçe Başkanı Servet Göka, İlçe yöneticileriyle geçtiğimiz meslek odalarını ziyaret etti.
Ziraat Odası Başkanı Şenyüz Buğday, mazota gelen zamlar ve artan diğer maliyetler karşısında çiftçilerin zarar ettiğini belirtti. Buğday; “Böyle giderse çiftçi üretemez duruma gelecek. Bütün bu sorunlara çare aranmasını istiyoruz” diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu; “Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımız gerçekten çok zor durumda, özellikle Meclis'te bekleyen marketler yasası bir an evvel çıkmalıdır. Küçük esnafı korumalıyız ayrıca bazı haksızlıklar da var. Örneğin bir küçük esnaf iş yeri açtığı zaman bize kayıtlı ise belge isteniyor ama Ticaret Odası'na kayıtlı ise istenmiyor. Bu defa esnaf oraya kayıt yaptırıyor. Bütün bu sıkıntılarımızı çözecek olan siyasilerdir” dedi.
MHP heyeti son olarak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Can'ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Can da her yıl takdir alan kooperatifimiz son yıllarda sıkıntı yaşıyor ancak buna rağmen tecrübemizle esnaflara katkı yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Muğla'nın nüfusunun %55'inin hâlâ köylerde oturduğunu ifade eden MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, vatandaşın çoğunluğunun köylerde yaşadığını vurgulayarak dinlediği bütün sorunları Meclis'e taşacağını belirtti.






























Yorum Yazın