Midyat’tan geldi, Midyat’a gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Midyat’tan geldi, Midyat’a gidiyor
Abone ol
Yatağan Tapu Sicil Müdürü Süleyman Yavuz, Yatağan’a tayin olmadan önce görev yaptığı Mardin’in Midyat ilçesine tayin oldu.
 Yatağan ilçesine 2010 yılında Midyat’tan tayin olan İlçe Tapu Sicil Müdürü Süleyman Yavuz, tekrar Midyat Tapu Sicil Müdürlüğüne tayin oldu.

Yatağan’daki görevinden ilişiğini kesen Yavuz, Yatağan Demeç Gazetesi’ni ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Ferit Topaloğlu ve personellerle vedalaştı.

Yatağan Demeç Gazetesi’nin başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan ve şükranlarını ileten Yavuz, gazetede yer alan köşe yazarlarının yazıları ve haberleri hiç aksatmadan takip ettiğini söyledi.

Yavuz, 2010 yılında Yatağan’da göreve başladığını hatırlatarak, “Yatağan’dan ayrılıyorum ama kopmuyorum. Yatağan’ın bir huzur şehri olmasından dolayı emekli olduktan sonra Yatağan’a geri dönüp yerleşeceğim. Burada sayısız dostluğumuz var” dedi.

Topaloğlu ise, Yavuz’un başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yatağan Seçim Kurulu’nun yeni başkanı belli olduÖnceki Haber

Yatağan Seçim Kurulu’nun yeni başkanı be...

Vatan Partisi’nden Tes-İş’e iade-i ziyaretSonraki Haber

Vatan Partisi’nden Tes-İş’e iade-i ziyar...

Yorum Yazın