Motosikletlilere 6 günde 23 bin liralık ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motosikletlilere 6 günde 23 bin liralık ceza
Abone ol
Son günlerde tehlikeli ve çevreyi rahatsız edecek şekilde motosiklet kullananlara yönelik kontrollerini artıran Yatağan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 günlük denetimde yaklaşık 23 bin liralık ceza yazdı.
 Yatağan Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, özellikle ilkbahar ve yaz aylarında sıkça rastlanan motosiklet kazalarını önlemek, tehlikeli ve çevreyi rahatsız edecek şekilde motosiklet kullananları uyarmak için ilçenin çeşitli yerlerindeki kontrollerini hızlandırdı.

Denetimler sırasında motosiklet sürücülerinin araç plakası, ruhsat, sigorta ve kask denetimlerini yapan ekipler, motosiklet kullanımı konusunda bilgilendirildi.

Ekipler tarafından yapılan 6 günlük sıkı denetimlerde, 13 motosikletin kontrol edildiği, 10 motosikletin trafikten men edildiği ve motosikletlilere 24 farklı ceza kesilerek toplamda 23 bin lira para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Vatandaş Buluşması” Bozüyük’te gerçekleştirildiÖnceki Haber

“Vatandaş Buluşması” Bozüyük’te gerçekle...

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Ramazanoğlu, Yatağan’daydıSonraki Haber

Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı R...

Yorum Yazın