
Türkiye çiftlik bank vurgunundan sonra deve bank vurgunuyla tanıştı. Vurgunu yapanların deve çiftliği kurup paraları harcadığı ortaya çıktı.
Akıllara durgunluk veren dolandırıcılık hikayesi, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşandı. Vurgunun başında ise Ribella Turizm vardı. Bodrum’da emlakçı görünümlü Ribella Turizm yüksek kar payı vaadi yaptı, 800 kişiden para topladı. 80 milyonluk vurgun yaptı. Ancak bu vurgunun sadece Türkiye ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Ortalıktan kaybolan firma yetkililerinin Almanya, Fransa, Belçika ve Rusya’dan da mağdurlarının olduğu anlaşıldı. Firma yetkilileri ile mağdurların yazışmaları da ortaya çıktı.
Firma yetkilisi Alev Y.’nin mağdura attığı mesajda, “Biz iş yaptık sizi nüfusuma almadım. Elinizde sözleşme var adliye de orada buyurun gidin. Beni olup olmadık şeylerle meşgul etmeyin. Ne o kadar vaktim var ne de sabrım.” İfadeleri yer aldı.
Şikayetlerin ardından vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen 5 kişi yakalandı. 800 kişiden 80 milyon TL alındığı ortaya çıkarken gözaltına alınanlar arasında lüks yaşantısı nedeniyle çevresinde 'Süperstar' lakabıyla tanındığı öğrenilen Alev Y. de bulunuyor.
80 milyonluk vurgun yapan emlakçı görünümlü dolandırıcıların, deve çiftliği kurup paraları harcadığı ortaya çıktı.






























Yorum Yazın