
Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla katkılarda bulunan Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’a plaket sundu.
Dün saat 14.00’da Yatağan Müftülüğü’ne gelen Başkan Işık’ı karşılayan Müftü Yılmaz, “Belediye Başkanımız, göreve geldiğim günden beri bizden desteğini esirgemiyor. Hiçbir talebimizi geri çevirmedi. Bütün dini özel günlerimizde Müftülüğümüzün yükünü azaltmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. En son da Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikler kapsamında desteklerde bulundu. Bu yüzden kendisine bu teşekkür plaketini vermeyi uygun gördük” şeklinde konuştu.
Başkan Işık ise, “Halkımızın dini vazifelerini rahatça yerine getirmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Son çalışmamız da Yeni Mahalle Tilkiler Mevkii’ne bir cami kazandırmak. Bunun için yer ayarlamaya çalışıyoruz. En kısa sürede de bu çalışmamızı tamamlayarak halkımızın büyük bir ihtiyacını gidermiş olacağız. Yatağan Belediyesi olarak Müftülüğümüz ile iyi çalışmalara imza attık, yeni Müftümüzle de güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Kendilerine, vermiş oldukları plaketten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.






























Yorum Yazın