Yatağan’da 19 Mayıs coşkusu başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağan’da 19 Mayıs coşkusu başladı
Abone ol
15-19 Mayıs Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Yatağan ilçesinde başladı.
15-19 Mayıs Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Atatürk Anıtı’na Yatağan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün çelenginin sunulmasıyla başladı.

Törene, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Kamuran Adalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Şube Müdürü Ali Kaan Kutlu, okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Hafta nedeniyle Yatağan Spor Salonu’nda satranç turnuvası düzenlendi.

Yatağan Kaymakamlığı tarafından gençler kategorisinde 33 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye girenler, 19 Mayıs günü düzenlenecek törende ödüllendirilecek.

Etkinlikler, 18 Mayıs Cuma günü Cuma namazı öncesinde Merkez Cami’de şehitler ve gaziler için düzenlenecek dua ve 19 Mayıs Cumartesi günü kutlama törenleriyle sona erecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç yazar kitabını tanıttıÖnceki Haber

Genç yazar kitabını tanıttı

Şampiyon EşençaysporSonraki Haber

Şampiyon Eşençayspor

Yorum Yazın