Yatağan’da 23 Nisan Sevinci: Makamlar Bu Kez Çocukların Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağan’da 23 Nisan Sevinci: Makamlar Bu Kez Çocukların Oldu
Abone ol
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yatağan’da büyük bir heyecan ve mutlulukla kutlandı. İlçede düzenlenen programlar kapsamında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı koltukları, sembolik olarak geleceğin temsilcilerine bırakıldı.

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, bu özel gün dolayısıyla makamını Kıbrıs Ortaokulu 4. sınıf öğrencisi Benansu Tezcan’a devretti. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bostan, Okul Müdürü Serkan Çulha ve 4. sınıf öğrencisi Süleyman İncik de katıldı.
Kaymakam Kılıç, yaptığı konuşmada, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı kutluyorum. Siz değerli çocuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugünün çocukları, yarının liderleri olarak ülkemizin en kıymetli varlıklarıdır,” dedi. Program sonunda çocuklara çeşitli armağanlar sunuldu.
Belediyede gerçekleşen temsili devirde ise Sinanbey İlkokulu öğrencileri Nehir Bilgi, Simge Çakır ve Esat Zeybek, Belediye Başkanı Mesut Günay’ın koltuğuna oturdu. Minik başkanlar, hem heyecanları hem de duyarlı yaklaşımlarıyla takdir topladı.
Bu özel etkinliğe katkı sağlayan Okul Müdürü Mehmet Çüngür, Öğretmen Şerifan Çakır ve öğrencileri kutlayan Başkan Günay, “Çocukların gözlerindeki umut, yarınlarımız için en büyük teminattır,” şeklinde konuştu.
Kaymakamlık ve belediye binalarında gerçekleşen bu anlamlı devir teslim törenleri, 23 Nisan ruhunu Yatağan’da bir kez daha en güçlü şekilde hissettirdi.
 

Kaynak:Sakin KOŞAR


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yatağan’da 23 Nisan Anlamlı Bir Törenle Kutlandı: CHP İlçe Örgütü’nden Atatürk Anıtına ÇelenkÖnceki Haber

Yatağan’da 23 Nisan Anlamlı Bir Törenle...

BAŞKANDAN ÇAĞRISonraki Haber

BAŞKANDAN ÇAĞRI

Yorum Yazın