YATAĞAN’DA BASINA ANLAMLI ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YATAĞAN’DA BASINA ANLAMLI ZİYARET
Abone ol
Muğla’nın Yatağan İlçesinde Yatağan Egemen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla basın mensuplarına anlamlı bir ziyaret yapıldı.

Muğla’nın Yatağan İlçesinde Yatağan Egemen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı sebebiyle basın mensuplarına öğretmenler Halise Kuru Balta, Duygu Özkan, Hülya Kuru ve bir grup öğrenci tarafından anlamlı bir ziyaret yapıldı.

Öğrenciler Muğla Haber Gazetesi Muhabiri Mustafa Aktaş, Yatağan Demeç Gazetesi Sahibi Ferit Topaloğlu, Muhabir Elif Ertan’a çiçek ve hediye takdim ettiler.  Gazetecilik ile ilgili sorular sordular.
Yatağan Demeç Gazetesi muhabiri Elif Ertan ve Muğla Haber Gazetesi muhabiri Mustafa Aktaş, öğrencilerin sorularına cevap vererek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Yatağan Demeç Gazetesi sahibi Ferit Topaloğlu da, Egemen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve öğretmenlerine ikramda bulunarak matbaayı gezdirdi. Ayrıca gazete basımı hakkında bilgi verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YAZICI: “HEPATİT B HASTALIĞINDAN KORUNMANIN EN ETKİLİ YOLU AŞILANMADIR”Önceki Haber

YAZICI: “HEPATİT B HASTALIĞINDAN KORUNMA...

Motosiklet Hırsızı YakalandıSonraki Haber

Motosiklet Hırsızı Yakalandı

Yorum Yazın