Yatağan’da Kovid-19 denetimi yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağan’da Kovid-19 denetimi yapıldı
Abone ol
Yatağan ilçesinde, İçişleri Bakanlığı’nın ülke genelinde eş zamanlı olarak “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla gerçekleştirdiği denetim yapıldı.

Yatağan ilçesinde kurulan pazar yerinde, İçişleri Bakanlığı’nın ülke genelinde eş zamanlı olarak “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla gerçekleştirdiği Kovid-19 denetimi yapıldı.

Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü ve Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ile ilgili ekiplerin katılımıyla gerçekleştirilen denetimde, pazar yerindeki esnaflar denetlenerek, esnaf ve vatandaşları, maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmaları konusunda uyarıldı.

Gazetecilere açıklamada bulunan Kökçü, denetimlerle, vatandaşlara koronavirüse karşı mücadelenin bitmediğini ve kuralları hatırlatarak farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının vatandaşların sağlığını korumak olduğunu ifade eden Kökçü, denetimlerin aralıksız sürdüğünü söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yatağan’da 19 Eylül Gaziler GünüÖnceki Haber

Yatağan’da 19 Eylül Gaziler Günü

AK Parti Yatağan, görev dağılımını gerçekleştirdiSonraki Haber

AK Parti Yatağan, görev dağılımını gerçe...

Yorum Yazın