Yatağan'da okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağan'da okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunuldu
Abone ol
12 Ocak tarihinde pençe kilit operasyonunda şehit düşen 9 Mehmetçik için tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Yatağan ilçesinde de okullarda saygı duruşunda bulunuldu.

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Atatürk İlkokulu’nda öğrenciler ve öğretmenler şehitler için saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı’nı okudu.

Yatağan Atatürk İlkokulunda düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle birlikte şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Alemdar “Bizler şu an bu bayrağın altında özgürce marşımızı okuyabilelim diye vatanın her karış toprağını kutsal bilerek görev yapan; sizlerin bu sıralarda rahatça eğitim alabilmesi için anasından, eşinden, çocuğundan vazgeçerek şehitlik mertebesine ulaşan yiğitlerimiz var. Bizler ne yapsak da onların hakkını ödeyemeyiz ancak bize düşen onların canları pahasına emanet bıraktığı vatana sahip çıkmak ve korumaktır. Sizlerin de bu vatana en iyi şekilde sahip çıkacağına olan inancımla aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, kederli ailelerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hastane Kavşağı Yapımına BaşlandıÖnceki Haber

Hastane Kavşağı Yapımına Başlandı

2023 yılı Medya Başarı Ödülleri verildiSonraki Haber

2023 yılı Medya Başarı Ödülleri verildi

Yorum Yazın