
Yatağan ilçesinde çöplük alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın, Nebiköy yolu üzerindeki çöplük alanda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye orman ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, alevlerin çevredeki alanlara sıçramaması için yoğun çalışma yürüttü. Özellikle yangının çevredeki bitki örtüsüne ve ormanlık alanlara ulaşmaması amacıyla bölgede geniş çaplı müdahale gerçekleştirildi.
Ekiplerin koordineli çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangının ardından bölgede yeniden alevlenme riskine karşı soğutma çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.
Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Kaynak:Sakin KOŞAR





























Yorum Yazın