
Abone ol
Yatağan Madenler Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Yatağan Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi’nde(METEM) açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarında, öğrencilerin fuar kapsamında hazırladığı çok sayıda ilgi çekici proje sergileniyor.
Yatağan Madenler Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Yatağan Meslekî ve Teknik Eğitim Merkezi öğrencilerinin kendi ilgi alanları üzerine çalışma yaparak geliştirdikleri projeler, okullarda sergilenmeye başlandı.
Sergiler nedeniyle düzenlenen törene Yatağan Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri Mustafa Akdere ve Ali Kaan Kutlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı.
Madenler Ortaokulu’nda düzenlenen fuarda 30, Cumhuriyet Ortaokulunda düzenlenen fuarda 40 ve METEM’de düzenlenen fuarda 34 proje, konuklara sunuldu.






























Yorum Yazın