© Demeç Gazetesi

BAŞKAN GÜNAY TURGUT MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Turgut Mahallesi’nde devam eden düğün salonu ve park projelerini yerinde inceleyerek çalışmalardaki son durumu değerlendirdi.

İnceleme ziyaretine CHP Yatağan İlçe Başkanı Ozan Gürpınar, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.
Mahallede yürütülen projeleri sahada inceleyen Başkan Günay, teknik ekiplerden çalışmaların mevcut durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Devam eden düğün salonu ve park projelerinin mahalleye önemli katkılar sağlayacağı ifade edilirken, çalışmaların planlanan şekilde ilerlemesi için gerekli değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi.
Ziyaret sırasında proje alanlarını tek tek gezen heyet, hem yürütülen imalatları yerinde gördü hem de sürecin daha hızlı ilerlemesine yönelik yapılabilecekler üzerinde durdu. Başkan Günay’ın, projelerin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması için ekiplerine talimat verdiği öğrenildi.
Turgut Mahallesi’nde devam eden düğün salonu ve park çalışmalarının, mahalle sakinlerinin sosyal yaşamına katkı sağlaması ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını artırması açısından önem taşıdığı değerlendiriliyor. Yapılan incelemelerde, çalışmaların geldiği aşama gözden geçirilirken, projenin en kısa sürede tamamlanmasına yönelik sürecin yakından takip edildiği vurgulandı.
Yatağan Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü hizmet ve yatırımlar kapsamında gerçekleştirilen saha incelemelerinin, projelerin daha etkin ve planlı şekilde ilerlemesine katkı sağladığı ifade edilirken, Başkan Günay’ın sahadaki çalışmaları yakından takip etmeye devam ettiği belirtildi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER