
Yatağan Avcılar-Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Ali Akalp, yeni avcı adayları için açılacak olan avcılık kursuna müracaatların başladığını duyurdu.
Avcılık kursuna müracaatların başladığını bildiren Akalp, kurs hakkında bilgi almak isteyenlerin, dernekleriyle irtibat kurabileceğini söyledi.
Kurs için 1 adet şeffaf dosya, üzerinde TC kimlik numarası bulunan kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi, Ziraat Bankası Yatağan Şubesi’ne Orman ve Su İşleri Bakanlığı Muğla Döner Sermaye İşletmesi’nin 7352040 – 5001 hesabına kurs ücreti olarak 106,77 lira yatırıldığında alınacak olan 2 dekont, 4 adet vesikalık fotoğraf gerekli olduğunu belirten Akalp, müracaatların derneğe yapılacağını ifade ederek, “Kurslar, Yatağan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde akşamları olmak üzere 8 gün olup, toplamda 32 saatlik ders programından ibarettir. 7 günlük dersin ardından 8. günde sınav yapılıp, kurslar sona erdirilecektir” şeklinde konuştu.






























Yorum Yazın