
Yatağan ilçesinde, uyutmak için annesinin dizlerinde yatan 3 yaşındaki çocuk, epilepsi rahatsızlığına bağlı olarak fenalaştıktan sonra hayatını kaybetti.
Annesinin çocuğunu uyutmak için dizinde salladığı sırada, epilepsi rahatsızlığı bulunan Dicle, aniden rahatsızlanarak fenalaştı.
Çocuğunun nefes alamadığını fark eden anne, durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine ulaşan ekipler, Dicle’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.
Dicle’nin cenazesi, otopsi için Yatağan Devlet Hastanesi morguna getirilirken, cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Öte yandan minik Dicle’nin epilepsi rahatsızlığı nedeniyle Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü, 3 günlük yatarak tedavinin ardından, hastaneden dün taburcu edilerek evine gönderildiği öğrenildi.
Olayla ilgili olarak Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı.






























Yorum Yazın